Sari la conținut

IMPACTUL PANDEMIEI COVID-19 ASUPRA VIEȚII STUDENȚILOR DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

Dragi Studenți,

Universitatea din Ljubljana Slovenia, împreună cu parteneri academici internaționali printre care și Institutul Național de Cercetare Științifică în domeniul Muncii și Protecției Sociale din Romania, realizează studiul global “Impacturile pandemiei Covid-19 asupra vieții studenților din învățământul superior”. Chestionarul urmărește să extindă studiul Uniunii Studenților Europeni (The European Students’ Union survey (2020)) și se adreasează studenților din învățământul superior, urmărind să afle cum arată viața de student în timpul pandemiei Covid-19, inclusiv predarea și învățarea, contactele sociale, precum și modul în care studenții fac față situației din punct de vedere emoțional.  

Vă rugăm să completați acest chestionar pentru a ne ajuta să înțelegem aspectele de mai sus din viața voastră. Participarea la acest studiu este complet voluntară și ne va ajuta, de asemenea, să realizăm recomandări pentru factorii de decizie și pentru instituțiile din învățământul superior despre cum studenții pot fi sprijiniți în astfel de situații de criză în diferite domenii precum cel economic, social, cultural, politic și educațional.

Completarea chestionarului durează aproximativ 15 minute, acesta fiind împărțit în 7 secțiuni. Răspunsurile transmise vor fi anonime. Datele colectate vor fi folosite doar pentru scopurile studiului.  

Dacă aveți întrebări suplimentare vă rugăm să nu ezitați să îl contactați pe Profesor Dr. Aleksander Aristovnik de la Universitatea din Ljubljana: aleksander.aristovnik@fu.uni-lj.si sau pe Dr. Ana-Maria Zamfir anazamfir@incsmps.ro . 

Mulțumim anticipat pentru participarea la acest studiu! Termen limită: 07 Iunie 2020

Vă rugăm accesați link-ul de mai jos pentru a răspunde la chestionar.

 IMPACTURILE PANDEMIEI COVID-19 ASUPRA VIEȚII STUDENȚILOR DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR – EnKlikAnketa – 1KA spletne ankete