Skip to content

Informare privind începerea anului universitar 2020-2021

  • by

Dragi studenți,
Vă aducem la cunoștință faptul că astăzi, a avut loc ședința Senatului Universitar, cu scopul de a stabili procedura principală de începere a studiilor în cadrul Universității din Craiova.

n urma discuțiilor, a analizei situației actuale, și a nevoii de siguranță, s-au stabilit următoarele: activitatea didactică a Universității din Craiova se va desfășura în mediul online, cu posibilitatea ca în ultimele săptămâni ale semestrului, pentru mobilizarea studenților înainte de examene în cazul materiilor care necesită pregătire practică, să se desfășoare și întâlniri față în față.
Procedura individuală pentru fiecare facultate, cât și procedura de deschidere a căminelor, se vor stabili pe data de 28 septembrie, când va avea loc o nouă întâlnire a Senatului Universitar al Universității din Craiova.
Deși, atât studenții cât și profesorii își doresc prezența fizică la cursuri, suntem conștienți de faptul că siguranța este prioritară și trebuie să ne adaptăm condițiilor actuale, pentru ca lucrurile să nu degenereze și să poată reveni la normal cât mai curând.